Рекет, побой, продажба на имоти без знанието на собствениците им в Дупница или "Братя Галеви-2"

Ангел Христов и Пламен Галев - станали известни , като "Братя Галеви" вече не върлуват в Дупница, или поне това е само привидно. Официално се знае, че след като бяха осъдени на няколко години затвор от Кюстендилският окръжен съд, те потънаха като че в дън земя. Говори се че са в Чужбина в ЮАР, там където държавата ни няма уговорка за правно сътрудничество. Оказва се обаче , че бандата на Галевите, въпреки, че нейните главатари ги няма продължава да действа. Поне така излиза от писмо, което е пратено до редакцията ни от потърпевш дупничанин от престъпления извършени спрямо него от новите бабаити или иначе казано, част от бандата на Галевите за рекет, изнудване, побой и дори убийства. Спирам със предисловието към описанието на "новото" - старо ОПГ и директно публикувам конкретните писма в които човекът описва не само тормозът , който се извършва над него, в това число включвам побоя, рекета, незаконното му отнемане на имуществото му, но и бездействието на право охранителните и разследващите в региона органи, които видно от писмото са в един кюп с бандитите.   А СЕГА НЕКА ПИСМАТА ГОВОРЯТ САМИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ! Само ще добавя, че сред пратенитени документи има и едно писмо до предаването "Господарите на ефира" - които уж се водят разследващщ журналисти, но виждайки какви ГОЛЕМИ РИБИ биха ударили с разследването си, са останали безучастни към това което им е било написано. ДРУГО СИ Е ДА НАПАДАШ ЦИГАНИ И ЕКСТРАСЕНИСИ, ВСЕ ПАК Е ПО- БЕЗОПАСНО ОТКОЛКОТО ДА ВЛЕЗНЕШ В КОНФЛИКТ С НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА НА ГАЛЕВИТЕ, РАЗБИРАЙ БАНДИТСКА ФОРМАЦИЯ ПОКРОВИТЕЛСТВАНА ОТ ГЕРБ И БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

До

г-н Кубрат Пулев

г-н Александър Васев

07*06*2016

Уважаеми господа,

На 10*04*2016 проведох тел. разговор с Александър Атанасчов Васев във връзка с неговата вила в гр. Сапарева баня, незаконно придобита от него чрез съставяне на неистински официален документ, в случая нотариален акт за продажба на недвижим имот (престъпление по чл. 308 (3), т.2 от НК). Г-н Васев потвърди, че вилата е обявена за продажба, като "реалният" собственик бил Кубрат Пулев, който бил вложил в нея много пари (по думите на г-н Васев). Поканих г-н Васев на среща, за да коментираме продажбата на вилата, но същият не се отзова. Все пак отправих към него апел временно да спре продажбата.   На 10*05*2016 позвъних на личния номер на Кубрат Пулев и проведох разговор с неговата секретарка Иванова. Помолих за среща с г-н Пулев, за да коментираме ситуацията около продажбата и неговия дял във вилата. Получих уверение, че моята молба ще му бъде предадена. Към днешна дата обаче не съм получил ответно обаждане. И така, фактическата обстановка около въпросната вила в гр. Сапарева баня е следната:
  1. Вилата е построена от Димитър Владимиров от гр. Дупница изцяло с финансови средства на неговата покойна съпруга, френската гражданка Жаклин Прюво-Владимиров, в периода 2003-2006 г.
  2. Към момента на незаконната продажба на 07*06*2006 вилата е била напълно завършена. В противоречие с този безспорен факт е обстоятелството, записано в неистинския нотариален акт, че вилата е била на етап "груб строеж". Жаклин умира в своя собствен дом. Съгласно акт за смърт No. 11/25.04.2006 г., същата е починала в 9:30 часа на 24.04.2006 "у дома".
 
  1. Голям брой свидетели, между които депутатът Иван Ибришимов от гр. Дупница, могат да потвърдят, че към датата на продажбата, 07*06*2006, вилата не е била на етап "груб строеж". В свое обяснение до ОУ на МВР-Кюстендил, снето от пол. Десподов на 20.03.2013 година, Владимиров заявява:
  "... Имам много свидетели, които могат да потвърдят при проверка, че къщата беше измазана от вън, от вътре, с монтирани подови настилки в трите бани и четирите тоалетни, с монтирана дограма, с ВИК и ел. инсталации, с изградена вертикална планировка, огради, алеи и т.н. От това е видно, че беше напълно завършена ..."  
  1. Именно на тази дата, 07*06*2006, в кантората на нотариус Луиза Стоева (рег. No. 527) в гр. Дупница е съставен и подписан неистински нотариален акт за продажба на недвижим имот от Димитър Владимиров на Александър Васев.
 
  1. Нотариалният акт е сключен без знанието и в отсъствието на Димитър Владимиров.
 
  1. Според неистинския нотариален акт за продажба недвижимия имот на Владимиров същият е получил напълно в брой сумата от 30 567.00 лева от "купувача" Александър Васев. Такава сума Владимиров никога не е получавал от Васев!
 
  1. В деня и часа на подписването на неистинския нотариален акт Димитър Владимиров се е намирал в клиниката по изгаряния на "Пирогов" - София, с 22 % тежки изгаряния по долните крайници. На предния ден, 06*06*06, е претърпял животоспасяваща операция с поставяне на алопластика - свободна кожна пластика 900 кв. см.
 
  1. Димитър Владимиров е постъпил в клиниката по изгаряния на "Пирогов" - София късно вечерта на 05*06*2006 в състояние на шок и е бил изписан на 28*06*2006, като през цялото време на своето лечение не е напускал болницата.
 
  1. За сключването на нотариалния акт са били използвани официални документи, предоставени от Община Сапарева баня на трето лице, без знанието и съгласието на Димитър Владимиров, но със съдействието на определени служители на Общината - данъчна оценка и скица. С Божията помощ успяхме да разкрием кое е лицето, получило документите, за което разполагаме с неопровержимо доказателство.
 
  1. След изписването на Димитър Владимиров от клиниката по изгаряния на "Пирогов" - София същият е бил заведен от Александър Васев в кантората на нотариус Луиза Стоева, за да подпише всички документи по продажбата на вилата (вече осъществена на 07*06*2006).
 
  1. Съгласно обяснение на Димитър Владимиров, снето от пол. Десподов от гр. Кюстендил на 20.03.2013 г. във връзка с една от многото жалби на пострадалия до органите на МВР, е записано:
  "... Аз реално продадох къщата в края на 07.2006 година / или в началото на 08.2007 година (бел. - допусната е печатна грешка, датата следва да се чете като 08.2006) на същото лице (бел. - Александър Васев), като изповядах сделката при същия нотариус (бел. - Луиза Стоева)..."  
  1. Горната продажба всъщност е била фиктивна. Както "купувачът" Александър Васев, така и нотариус Луиза Стоева скриват истината от Димитър Владимиров, че неговият имот вече е бил "продаден" на Александър Васев на 07*06*2006, който ден "по една случайност" е бил и рожден ден на Луиза Стоева.
 
  1. Истината, че имотът на Димитър Владимиров е бил "продаден" на 07*06*2006, когато той е бил в тежко състояние в "Пирогов", е разкрита от пол. Васил Панчев - служител на ТЗ БОП - гр. Кюстендил, във връзка с жалба на Владимиров до директора на ГДБОП, Флоров. Ето какво пише Владимиров в горецитираното вече обяснение от 20.03.2013:
  "...При проверката по жалбата ми Панчев установи, че според нотариалния акт за продажбата на къщата ми в град Сапарева баня, аз на 07.06.2006 година съм изповядал сделката в офиса на нотариус Луиза Стоева /като съм продал имота си на лицето Александър Васев/..."  
  1. Димитър Владимиров се съгласява да прехвърли ("продаде") имота си на Александър Васев след като месеци наред от началото на 2006 г. е подложен от Васев на непрестанен тормоз, рекет и заплахи срещу неговия живот и живота на близките му. Ето какво пише Владимиров в обяснението към своята първа жалба до РУ на МВР-Дупница от 20.08.2009 (приложено от А. Васев към негов отговор на искова молба на Димитър Владимиров по гр. дело No. 349/2011 на КОС):
  "Всичко започна в началото на 2006 година с идването на Тоци /от групата на Галев/ в бар "Елит", чийто собственик съм. Извика ме в колата си и ми каза: "Имаш някаква сметка за уреждане със Сашо-боксьора. Гледай да я оправиш!". Бях изненадан. Не подозирах, че това е само началото на дълга гавра. Скоро се появи самият Сашо. Обясни ми, че имам да му давам 50 000 лв., с което издължаване съм закъснял, което ги прави +15% месечно. На въпроса ми "какви пари, кога и защо" ми беше обяснено: "Има те в тетрадката и ако ми се правиш на хитрец ще страдаш". Отиде си..."  
  1. Престъпната група поставя на Владимиров задължително условие за прехвърлянето ("продажбата") на неговата вила на името на Александър Васев като гаранция за изплащането на измисления от тях дълг. Обещават да върнат вилата на Владимиров след като той им се издължи. Тази история е подробно описана от Владимиров в неговия сигнал до директора на Главна дирекция "Национална полиция", вх. No. Я-12581/21.02.2013 (подобен сигнал е изпратен и до Главния прокурор, като историята е дословно цитирана):
  "От началото на 2005 г. стопанисвах заведение "ЕЛИТ" в град Дупница. Там се запознах с хората, които ми създават проблеми - Александър Атанасчов Васев, Апостол Валериев Чакалов-Тоци и Георги Емилов Котев и които ме лишиха от най-ценните неща в живота. Проблемите ми започнаха с отнемането на собствената ми къща в Сапарева баня от гореспоменатите лица, които са известни в град Дупница. Бях измамен и изнудван като крайният резултат беше, че ми отнеха къщата на стойност 1,5 милиона лева. Но това не им беше достатъчно. Продължаваха да искат пари, които нямах, като твърдяха, че им дължа огромни суми и лихви върху тях без смислени и обосновани обяснения. Отговорът им беше винаги, че ме има в "тетрадката". В така проведените разговори винаги бях заплашван с физическа саморазправа когато задавах въпрос и молех за обяснение, камо ли ако се осмелявах да твърдя, че нямам желаните от тях пари. Принудих се да преипотекирам къщата, но дори и отпуснатия от ЦКБ кредит, след като покрих разходите за работа по къщата, не стигна да покрия измисления от тези хора "заем". Това беше и причината да ме накарат да прехвърля вилата в Сапарева баня на единия от тях като гаранция, че ще си получи дължимата сума пари. Уговорката ни беше да ми върнат къщата обратно веднага щом намеря пари да им се издължа. Въпреки трудното ми финансово състояние към момента, успях да намеря средства, които им предложих с цел да си откупя къщата. Бях готов да им дам всички пари, с които разполагах. Първоначално получих отказ, като ми заявиха, че получавайки къщата, вече се чувствали напълно компенсирани. Увериха ме, че "финансовите ни отношения са изрядни", но ако много искам къщата бих могъл да я купя за 1 000 000 лева. Въпреки огромната стойност, която тази къща има за мен, защото съм вложил в нея цялата си любов, труд, грижи и не на последно място пари, нямах финансовата възможност да си я върна обратно. Събрах всичките си налични към този момент средства, което означаваше да вложа всичките ми останали семейни спестявания, с надеждата, че ще бъдат достатъчни, за да си откупя къщата. Платих парите, но къщата не ми бе върната..."  
  1. След разиграването на фиктивната продажба на имота на Владимиров след изписването му от "Пирогов" в средата на 2006 година, той продължава да поддържа формални "приятелски" отношения с Васев. С надеждата да си върне имота в Сапарева баня Владимиров ежедневно посещава вилата и слугува (буквално робува) на групата около Васев в продължение на цели 3 години до момента на неговото изгонване.
 
  1. На 10*05*2009 Владимиров е прогонен брутално и с насилие от вилата в Сапарева баня от лицето Георги Котев, в присъствието на Александър Васев. След неговото изгонване и след получаване на телефонни заплахи два месеца по-късно, Владимиров се обръща с жалба до началника на РУ на МВР-Дупница от 20.08.2009. Събраните материали по жалбата са изпратени в ДРП, където е образувана преписка с вх. No. 2551/2009.
 
  1. От месец август 2009 Владимиров подава множество жалби до МВР и Прокуратурата във връзка с отправени срещу него заплахи и няколко неуспешни опита за покушение. Образувани са голям брой досъдебни производства. Ето какво пише пострадалият, например, в жалбата си от 27.04.2010 до министъра на вътрешните работи, Цветан Цветанов (същата жалба е изпратена по същото време и на директора на ГДБОП, Флоров):
  "Господин Цветанов, това досие е почти едногодишната преписка след жалбата ми до РУ на МВР-Дупница от месец август 2009 година за рекет (изнудване, измама, насилие, заплахи, пране на пари) на стойност около 2 500 000 лева. Месец след жалбата ми беше взривена колата ми, вандалски изпотрошено заведението ми, получих заплашително за живота ми писмо... В тази история ще откриете още:
  1. Принудително прехвърляне чрез "продажба" на луксозна къща в Сапарева баня... 3. Отнемане на около 750 000 лева (пари, скъпоценности, авторски картини)... 5. Узаконяване на взетите пари чрез нотариално заверени дарения. 6. Изпиране на около 420 000 лева чрез дарение. 7. Три годишно робуване. 8. Смешно мотивирани и нелогични прокурорски постановления на Районна прокуратура-Дупница... "
 
  1. След като Владимиров разбира през 2010 година от разследването на пол. Васил Панчев - служител на ТЗ БОП - гр. Кюстендил, че реалната "продажба" на неговия имот в Сапарева баня е била осъществена на 07*06*2006, когато той е бил в критично състояние в "Пирогов", а не след изписването му от болницата на 28*06*2006, когато е заведен от Васев (по спомен на Владимиров в края на юли или началото на август 2006) в кантората на нотариус Луиза Стоева, пострадалият решава да заведе граждански иск срещу Александър Васев.
 
  1. През 2011 година Димитър Владимиров завежда в КОС гр. дело No. 349/2011 по описа на КОС срещу Александър Васев във връзка с незаконната продажба на неговия имот. Процесуални представители на ищеца са адв. Ангел Панайотов и адв. Кирил Перусанов от САК.
 
  1. По време на съдебните заседания е доказано безспорно от свидетелските показания на лекарите в "Пирогов", д-р Димитър Чапкънов и д-р Пламен Тодоров - завеждащ клиниката по изгаряния в "Пирогов", че на 07*06*2006 Димитър Владимиров е бил в много тежко състояние след претърпяна животоспасяваща операция на 06*06*06, и се е намирал под постоянно лекарско наблюдение. Същият не е имал възможност да става и да се придвижва. Ето какво казва д-р Тодоров в съдебното заседение на 14.12.2011 в КОС:
  "...Той е с 22 % от телесната повърхност с дълбоко изгаряне, което налага част от него да бъде оперирано, това е много тежка травма, с опасност за живота и ги водим "термичен шок". Първите 72 часа от постъпването, от инцидента, болният е в много тежко състояние. Изпитва невероятно силна болка. Най-силната болка е болката от изгаряния и такива болни трябва да бъдат стационирани възможно бързо в специализирано заведение и да се започне инфузионно, месно и общо лечение. Тези първи 72 часа болният е в термичен шок... Ние от години сме затворена клиника и нашите болни не напускат клиниката и са голи и са превързани обилно с дебели превръзки, за да може превръзката да иксудира част от секретите и иксудатите, които болните отделят. Не може да го накараш да облече дрехи. Първо болните нямат дрехи при нас. От състоянието, с което се запознах от медицинската документация ищецът не е могъл да напуска болницата... Аз бях тогава шеф на клиниката. Нямам спомен някой да е поискал и то от мен съгласие, във фазата на шок и то с 22 % изгаряния, в първите часове и дни след изгарянето да иска да напусне клиниката... Според мен през първите дни от лечението няма възможност за концентрация за извършване на сделки. Болният е в много тежко състояние и то ако стане ще го докарат в легнало състояние, с оплаквания и не може да стане такова нещо. Никой не е докладвал на 7-ми г-н Владимиров да е напускал болничното заведение и да се е връщал..." (Протокол от съдебно заседание)  
  1. Назначената от КОС съдебно-медицинска експертиза, изпълнена от вещото лице д-р Юлиян Йорданов, потвърждава напълно свидетелските показания на лекарите от "Пирогов". В заключението на експертизата е записано:
  "... С оглед вида и характера на уврежданията, както и проведеното хирургично лечение на 06.06.2006 г. считам, че не е било възможно на 07.06.2006 г. ищецът да напусне лечебното заведение, да се придвижи свободно (да пътува) до гр. Дупница и обратно, за да участва лично в нотариалното производство... (Съдебно-медицинска експертиза, 15.01.2012)  
  1. В съдебното заседание на 05.03.2012 вещото лице д-р Юлиян Йорданов доказва с безспорни факти и аргументи своето заключение, а КОС приема с определение неговата съдебно-медицинска експертиза, вх. No. 215/17.01.2012 г. Както свидетелските показания на лекарите от "Пирогов", така и съдебно-медицинската експертиза на вещото лице, не са оспорени от ответниците и техния адвокат Михаела Крумова от АК-Кюстендил.
 
  1. Във връзка с горните факти е безспорно доказано, че свидетелските показания на нотариус Луиза Стоева и нейните две сътруднички Катя Янкова и Росица Сотирова, дадени по време на съдебното заседание на 18.10.2011 в КОС, са лъжливи. Лъжесвидетелството на нотариус Луиза Стоева я уличава в ново тежко престъпление - по чл. 290 (1) от НК. Ето какво е заявила Луиза Стоева:
  "... Категорично заявявам, че на 07.06.2011 г. в кантората ми се явиха страните по делото Димитър Михайлов и Александър Васев... Лично той, Митко ми каза, че се е изгорил и че е бил в болницата. В момента на изслушване на сделката ми го каза... Той ми каза, че е бил в болницата, че е пострадал. Това беше на 7-ми. Той и Васев, двама както си вървяха непрекъснато и заедно, така си и дойдоха. Той ми каза, че има изгаряне, че има бинтове, че е бил в болница. Беше облечен със собствените си дрехи. Не е бил с пижама. Специално той прав застана и подписа. Молбата, декларациите, които съпровождат Нотариалния акт не мога да си спомня дали са донесени или аз съм ги подготвила... Аз си мисля, че и предния ден те дойдоха двамата. Те сами си дойдоха... Помня датата, тъй като на този ден имам рожден ден и имах много работа. Бях поздравена от тях с цветя. Букет с цветя ми донесоха двамата Васев и Димитър Михайлов..." (Съдебен протокол от 18.10.2011)   Колко трогателна история, само дето изобщо не отговаря на истината!  
  1. Въпреки доказаните лъжесвидетелства на нотариус Луиза Стоева и нейните две сътруднички Катя Янкова и Росица Сотирова, съдийските състави на КОС, САпС и ВКС вземат престъпно решение в полза на ответника Александър Васев. Така например, противно на правото и разума, председателят на 3-то ГО на КОС, Татяна Костадинова, отказва да кредитира свидетелските показания на лекарите от "Пирогов" и заключението на вещото лице, както и отказва да кредитира истинните свидетелски показания на близките на Владимиров, които са следели отблизо неговото състояние от момента на инцидента на 03*06*2006 до постъпването му в "Пирогов" на 05*06*2006 и през последвалите тежки дни на лечение. В същото време съдия Костадинова съвсем нелогично кредитира лъжесвидетелствата на нотариус Луиза Стоева и нейните две секретарки, които са били в близки отношения и служебна зависимост от нея. Потресаващо! Ето какво е записала съдията от КОС в нейното позорно решение No. 170/01.06.2012:
  "... По делото като свидетели са разпитани Луиза Стоева, Катя Янкова и Росица Сотирова. Първата е нотариус и пред нея е изповядана процесната сделка. Тя категорично е заявила, че на 07.06.2006 г. в кантората й са се явили страните по сделката - Александър Васев и Димитър Владимиров. Спомня си, че е извършила преработка на нотариалния акт, доколкото се установило, че имотът е ипотекиран. Заявява, че пред нея ищецът й е съобщил, че се е изгорил и е бил в болница. Съдът кредитира нейните показания, доколкото те се подкрепят и от показанията на останалите две свидетелки, които са деловодители в нотариалната кантора и са били в същата в деня, в който е изповядана сделката, участвали са в техническото оформяне на продажбата, познават и двете страни във връзка и с други нотариални действия и имат непосредствени впечатления... Съдът не кредитира показанията на свидетелите Весела Владимирова и Владимир Владимиров, тъй като са в близки родствени връзки със ищеца и показанията им не се подкрепят от останалите доказателства по делото... Според вещото лице състоянието и провежданото лечение изключват възможността ищецът да е напускал болницата на 07.06. и няма данни за това в приложената по делото история на заболяването. Съдът приема, че това негово становище не намира подкрепа в останалите доказателства по делото..."   Наистина потресаващо!  
  1. Ответникът по гр. дело Александър Васев, подобно на нотариус Луиза Стоева, също лъжесвидетелства, че Владимиров е присъствал лично на изповядването на сделката на 07*06*2006. Ето какво пише Васев в своя отговор на исковата молба по гр. дело No. 349/2011 на КОС:
  "...Не отговаря на истината твърдението в исковата молба, че на датата 07.06.2011 г. (бел. - очевидно е допусната печатна грешка, датата следва да се разбира 07.06.2006 г.) - датата на договора за покупко-продажба ищеца не се е явил в кантората на Нотариус Луиза Стоева в гр. Дупница, ул. "Солунска" No. 1 и акта е съставен в негово отсъствие и процесният нотариален акт не е съставен при спазване на законовите изисквания за форма и лично явяване на лицата извършващи нотариалната сделка, както и твърдението, че сделката е извършена без неговото знание и съгласие на посочената дата..."  
  1. Има огромен брой факти и доказателства, уличаващи служебни лица - нотариуси, експерти, полицаи, прокурори, съдии, общински служители и т.н. в активно и косвено подпомагане престъпната група от гр. Дупница, отнела противозаконно имущество, пари и ценности на Димитър Владимиров за над 2 млн. лева, получени от неговата покойна съпруга - френската гражданка Жаклин Прюво-Владимиров. Тази престъпна група е извършила няколко неуспешни опита за покушение срещу Димитър Владимиров, отправяйки му множество заплахи за неговия живот и живота на близките му. Благодарение на Божията специална намеса Владимиров оцелява!
 
  1. Последните заплахи, отправени срещу Владимиров от престъпната група са чрез лицето Росен Механджийски от с. Крайници, по повод излязлата във в. "Вяра" статия на 11*03*2016 под надслов "Димитър Владимиров-Френскио от Дупница излиза на гладна стачка пред съда в Кюстендил, обяви: Фамилията на Вергил Кацов ме ограби, отнеха ми имущество за над 2 млн. лева". Във връзка с отправените към Владимиров заплахи в ранното утро на 12*03*2016 същият е подал жалба до ДРП, вх. No. 589/18.03.2016.
  1. Важно е да се отбележи също, че според информация, която получихме с Божията помощ, срещу нотариус Луиза Стоева има внесен обвинителен акт на ДРП в Районен съд-Дупница за извършено престъпление по чл. 311 от НК във връзка с идентичен казус!
  10*06*2016 ............................................................................................................ До Специализирана прокуратура-София

УВЕДОМЛЕНИЕ

от

  1. Димитър Михайлов Владимиров
  1. Христо Йорданов Цанков

www.illuminati-bg.bg

относно:

пр. No. 563/07.10.2016 на СП-София

Уважаема г-жо Прокурор,

с настоящето писмо желаем да Ви уведомим, че подготвяме допълнителна жалба към нашата жалба от 07.10.2016 г., в която ще изложим факти и доказателства за още извършени престъпления от престъпната група, отнела противозаконно наследството (имота и имуществото) на покойната френска гражданка Жаклин Прюво-Владимиров от нейния съпруг Димитър Владимиров.   От събраните материали по преписка 2551/2009 на ДРП става ясно, че Димитър Владимиров е бил принуден от престъпната група да "дари" 550000 лв. на лицето Александър Васев (вече Александър Кацов) и да "заеме" 200000 лв. на баща му Георги Кацов, за да си откупи имота в гр. Сапарева баня. След "даряването" и "заемането" на въпросните суми обаче имотът не е бил върнат на Владимиров. По какъв престъпен начин е бил прехвърлен нотариално този имот на лицето Александър Васев сме изложили подробни факти и доказателства в нашата жалба 563/07.10.2016 на СП-София.   Освен това Димитър Владимиров е бил принуден да "дари" суми в общ размер на 210600 евро на лицето Георги Котев и неговата съпруга Малинка Черешарова. Следва да припомним, че Георги Котев е бил именно човекът, който на 10 май 2009 г. брутално и с насилие (под заплахата на пистолет) прогонва Димитър Владимиров от имота в гр. Сапарева баня.   Горните сделки са извършени по следната схема:  
  1. две сделки пред нотариус Луиза Стоева (РС-Дупница) в края на 2006 г. (едната за дарение в размер на 550000 лв., другата – за заем в размер на 200000 лв.) и
 
  1. осем сделки за дарение в гр. Дупница пред нотариус Ефтим Китов (РС-Дупница) през 2008 и началото на 2009 г. (в общ размер на 210600 евро).
  С горните престъпления е осъществен съставът на чл. 143, ал. 1 и 2 от НК във връзка с чл. 142, ал. 2, точка 8 от НК.   Нещо повече, от материалите, събрани по преписка 2551/2009 на ДРП, в частност писмените показания на гореспоменатите лица, получили даренията и заема, става ясно, че същите са лъгали по най-долен и циничен начин, което е лесно доказауемо. Ето един ярък пример:   В своето писмено обяснение от 13.10.2009 г., приложено към преписка 19259/25.09.2009 на ОДМВР-Кюстендил (преписка 9178/21.08.2009 на РУМВР-Дупница), Александър Васев твърди следното:   << ...Относно даренията правени пред нотариус твърдя следното: пред нотариус се подписахме по негово искане за 550000 хил. лв. Той (бел. - Владимиров) ми казваше че ще правим бизнес с коли. Искаше аз да търся коли втора употреба и да ги продавам и печалбата да я делим. Чаках известно време той никакви пари не ми е давал и приключихме... >>   В свое второ писмено обяснение обаче с дата 17.02.2010, приложено към допълнителната проверка по същата преписка, престъпникът Ал. Васев твърди нещо съвсем различно:   << ...Той (бел. - Владимиров) ми казваше че има да получава голямо наследство от Франция. Но нямаше никакви пари. Имаше финансов проблем с довършване на къщата в Сапарева баня... Във периода докато строехме къщата Димитър твърдеше че има да получава наслетство от 14 мил. евро но няма пари да замине... Също така ми предложи да изготвиме документ за дарение от 550 хил. лв. за да имам документ впоследствие да оправдая суми които ще ми даде от наслетството. Не съм получавал тези пари когато да е било... >> (бел. - грешките в парвописа са на Васев!)   Горните лъжи на Александър Васев (вече Кацов) пред органите на МВР са колкото противоречиви, толкова и абсурдни. Чрез тях престъпникът Ал. Кацов е осъществил състава на още едно престъпление – по чл. 313 (1) от НК. За съжаление прокурорът от РП-Дупница, Ивайло Василев, хваща вяра на тези абсурдни и прориворечиви лъжи и се произнася с две постановления за отказ да образува досъдебно производство – 2551/22.10.2009 и 2551/11.03.2010. Нещо повече, в събраните материали по преписката има категорични данни и доказателства за пране на пари (по смисъла на чл. 2, ал. 1, т. 2 от ЗМИП), но и тук прокурорът Василев не е видял нищо нередно. И това са само някои от фрапиращите пропуски, които този районен прокурор прави в тази първа преписка по казуса "Владимиров". Така, от самото начало Прокуратурата "разпростира чадър" над престъпната група и така – до ден-днешен.   От този момент обаче – отказа на прокурор Василев да образува досъдебно производство чрез своето постановление 2551/22.10.2009, започва истинският ад за Владимиров и неговото семейство, за което НАЙ-ГОЛЯМА ВИНА носи лично прокурор Василев! Защото само 5 дни по-късно, на 27.10.2009, е взривен автомобилът на Владимиров, "Фолксваген Пасат 4" (КН 5981 АР), паркиран пред неговия дом. Въпреки категоричните доказателства за умишлено предизвикан взрив (ясно видими остатъци от бомбата, хвърлена в купето на автомобила), експерт Елена Щрапулина от с. Яхиново (от същото село до гр. Дупница, където е главната квартира на престъпната група) изготвя невярна пожаро-техническа експертиза и пише абсурдното заключение, че "пожарът е възникнал вследствие техническа неизправност в ел. оборудването на автомобила" (пожаро-техническо заключение от 14.11.2009). По случая е образувана и преписка в ДРП No. 2650/2009 с наблюдаващ прокурор Юлиян Крумов (работещ с пр. Василев в един и същ кабинет в ДРП), както и досъдебно производство ДП-816/2009 на ДРП и ДП-720/2009 на РУМВР-Дупница, при които престъпната група отново е напълно покрита. След извършване на подмяна на първоначалната невярна техническа експертиза на Щрапулина с втора невярна техн. експертиза (пак на Щрапулина) прокурор Крумов прекратява наказателното (досъдебно) производство със свое постановление 2650/19.03.2010.   Започва дълга поредица от брутални заплахи срещу живота на Владимиров и неговите близки, извършени са поне три покушения срещу неговия живот, при които същият оцелява "по чудо", благодарение на Божията специална намеса! За всички тези покушения има образувани досъдебни производства в Прокуратурата, всички те приключват без успех, а престъпната група продължава да вилнее безнаказано. Всичко това говори, че тази група (разклонение на мафиотския клан на братя Галеви) се е ползвала с най-висши протекции от съдебната и изпълнителната власт, както на местно, така и на централно ниво!   Можем да продължим още дългия списък от престъпления срещу Владимиров и неговото семейство, извършени от престъпната група "под закрилата" на Прокуратурата на РБългария, но засега предпочитаме да се фокусираме върху престъпленията, свързани с отнемането имота на Владимиров в гр. Сапарева баня, с които е осъществен съставът на чл. 321, ал. 6 и чл. 321а (1) във връзка с чл. 214, ал. 2, т. 2 от НК. Тук следва да подчертаем, че абсолютната давност за преследване във връзка с чл. 80 от НК в никакъв случай не е изтекла. Ето защо, в нашата предстояща допълнителна жалба към първата ни жалба 563/07.10.2016 на СП-София, ние ще проанализираме целия цикъл от престъпления, чрез които наследството на Жаклин Прюво-Владимиров е било отнето, в светлината на новите факти и доказателства, които ще представим.   С уважение,
  1. Димитър Владимиров
  2. Христо Цанков * SHT
SHF * SJC * SHG The Power of Knowledge! www.illuminati-bg.bg   03.04.2017 .......................................................................................

До тел. предаване "Господари на ефира"

На вниманието на г-н Красимир Луканов

06.04.2017

Уважаеми г-н Луканов,

изпращам Ви с прикачен файл два материала във връзка с казуса, който коментирахме с Вас в нашия тел. разговор на 05.04.2017. Единият е основната част на отворено писмо до боксьора Кубрат Пулев и неговия близък съратник Александър Васев (един от главните престъпници в организираната престъпна група), а другият е нашето последно уведомление до Специализираната прокуратура - София от 03.04.2017 г. В отвореното писмо до Кубрат Пулев ще намерите най-важните факти, които сме посочили в нашата жалба до СП-София от 07.10.2016 г. Следва да изтъкнем следните важни моменти:
  1. Случаят наистина е изключително тежък поради факта, че престъпната група е била прикривана години наред на местно и централно (най-високо) ниво от съдебната и изпълнителната власт, което ясно го заявяваме в своето уведомление до СП-София от 03.04.2017 г.
  2. Престъпната група е разклонение на мафиотския клан на "братя Галеви", които успяха да избягат със съдействието на съдебните органи и органите на МВР, в това число ДАНС.
 
  1. Някои от членовете на престъпната група на "братя Галеви" получиха минимални присъди и сега отново са на свобода, като например Апостол Чакалов (Тоци), който именно слага начало на казуса "Владимиров".
 
  1. При нашето посещение на 03.04.2017 в СП-София установихме, че след близо 6-месечна предварителна проверка по нашата жалба напрактика не са събрани най-важните материали, които сме изискали. Няма образувано и досъдебно производство въпреки безспорните факти и доказателства, които сме предоставили. Това говори, че СП-София също се готви да "замете" следите и да разгъне поредния чадър над престъпната група. А това означава, че престъпниците остават на свобода и на своите служебни постове, които заемат.
  Предвид на гореизложеното, ние молим съдействието на тел. предаване "Господари на ефира", за да бъде огласен пред българската общественост този изключително тежък случай, в който са замесени нотариуси (единият от тях - Луиза Стоева от Дупница - е в управителния съвет на Нотариалната камара-София), полицаи, прокурори, съдии, експерти и т.н. Ние АЛАРМИРАМЕ, че престъпността в България е взела ужасяващи размери и че МАФИЯТА и Прокуратурата на РБългария са сключили брак и съжителстват чудесно за сметка на хиляди опропастени човешки съдби!   Искрено се надяваме да намерим във Ваше лице истинските разследващи журналисти, за доброто и благото на целия български народ! Ще чакаме да ни потърсите на тел. 0879422456, за да уговорим среща с Вашия екип.   P.S. Нагледна представа как изглежда лицето Александър Васев (вече Кацов) може да придобиете като изгледате записа на боксовата среща, която се проведе неотдавна в София, между Кубрат Пулев и нигериеца. След като съдията вдига ръката на Пулев, на ринга се появява едно костюмирано лице, с когото Пулев се прегръща. Това лице е именно Александър Кацов – един от главните организатори на престъпната група. P.S. На 20 април 2017 г. от 10:00 часа имаме насрочена среща с един от зам. ръководителите на СП-София (пр. Детелина Йотова или пр. Красимир Тренчев), по време на която възнамеряваме да изразим своя протест срещу неадекватните действия на Спец. прокуратурата до момента. Каним Ви да присъствате на нашата среща след като съгласувате това с адм. ръководител, пр. Иван Гешев. С уважение, Христо Цанков * 06.04.2017 ................ и в заключение няколко статии, които са видели бял свят само в един местен вестник "Вяря" и до там.  

Димитър Владимиров – Френскио от Дупница излиза на гладна стачка с палатка пред съда в Кюстендил, обяви: Фамилията на Вергил Кацов ме ограби, отнеха ми имущество за над 2 млн. лв.

Filed under: Дупница,Кюстендил |
Ако дупнишките прокурори Ивайло Василев и Юлиян Крумов убиха истината, то окръжен прокурор Босачки я погреба Преди ме плашиха с Галеви, а сега с Ванката, Кобрата, Дамата от Кюстендил, прокурора, с когото Кацови си пият ракията 49-01-02 DSC00119 copy49-01-02 DSC00122 copy49-01-02 10 DSC00121 copyДимитър Владимиров – Френскио от Дупница, бивш ресторантьор, стопанин на кафе „Червило” и таксиметров шофьор, обявява гладна стачка пред Кюстендилския окръжен съд срещу семейството на земеделския лидер в Дупница Вергил Кацов.
49-01-02 Вергил-Кацов

Вергил Кацов

49-01-02 сашо боксьора n-copy

Сашо Боксьора

49-01-02ulata-i-georgi-kacovi-copy

Юлиян и Георги Кацови

Няколко месеца Владимиров протестира пред дупнишкия съд срещу това, че близки на Кацов му отнели цялото богатство на обща стойност 2 млн. лв., включващи вила с басейн за 1 млн. лв., произведения на изкуството и др. Имуществото Димитър Владимиров наследил от богатата си съпруга французойка Жаклин, която починала преди десетина години.
49-01-02 Крумов 02

Юлиян Курмов

19-01-ivailo vasilev i bojura kacarova copy

Ивайло Василев

Димитър Владимиров – Френскио от Дупница, бивш ресторантьор, стопанин на кафе „Червило” и таксиметров шофьор, обявява гладна стачка пред Кюстендилския окръжен съд срещу семейството на земеделския лидер в Дупница Вергил Кацов. Няколко месеца Владимиров протестира пред дупнишкия съд срещу това, че близки на Кацов му отнели цялото богатство на обща стойност 2 млн. лв., включващи вила с басейн за 1 млн. лв., произведения на изкуството и др. Имуществото Димитър Владимиров наследил от богатата си съпруга французойка Жаклин, която починала преди десетина години. Владимиров в момента живее в крайна мизерия и едва успява да изкара някой лев на по-малката си дъщеричка, която е от третата му жена. Той има и един син. Владимиров поиска думата от „Вяра”, за да разкаже за разрастването на протеста си. –– В продължение на три месеца протестирахте пред сградата на Районна прокуратура – Дупница с лозунга „Срещу инкубирането на престъпност от дупнишките институции”. Защо прекратихте протеста и какво успяхте да постигнете? –– Прекратих дупнишката част от протеста си, защото никой не ме забеляза, но ще продължа да протестирам в Кюстендил. Тези, които убиха истината, останаха безотговорно мълчаливи, въпреки ужасяващото ми обвинение за участие на местни прокурори и полицаи в мафиотски организирана престъпна общност. Липсата на реакция утвърди убеждението ми, че дупнишката прокуратура е една мутирала институция, паразитираща върху гърба на данъкоплатеца. Тя е забравила конституционното си задължение на коректен обвинител и се е превърнала в безпринципен защитник на провинциално-елитарни човечета, заподозрени в тежки престъпления. Тази прокуратура не може да си позволи да повдига обвинения за явни престъпления с неоспорими доказателства. Дори индивид като Александър Васев, отгледан и възпитан от яхиновската фамилия Кацови, се оказа под чадъра на местни прокурори и полицаи. Как да очакваме тогава, че своеволия на нотариусите Луиза Стоева и Евтим Китов, на експерт Щрапулина и полицаите Бачев и Динев, на гражданите Котев и Кацови, ще бъдат забелязани и съответно наказани? –– В какви престъпления обвинявате горепосочените лица, след като нямате никакви улики, свидетели…? –– Александър Васев е „бойната машина” на фамилия Кацови. Известен е като Сашо Боксьора. Това е юнакът, който ме рекетираше, заплашвайки ме с живота на сина ми. От неговите уста чух изречението: ”За нас ти си златна мина, но внимавай за живота на сина си!” Луиза Стоева е нотариусът, изповядал сделката за продажбата на вилата ми на Сашо Боксьора, докато аз съм бил в шокова зала на Клиниката по изгаряния в „Пирогов” и лекарите са се борели за живота ми. Това е факт, потвърден от лекарския екип, който спаси живота, след като в ръцете ми гръмна взривно устройство, инспирирано от тях. Те явно са се страхували, че мога да умра, което би им попречило да притежават луксозната вила и са се възползвали от услугите на нотариус Луиза Стоева. Нейно дело е и генералното пълномощно на Александър Васев и дарение от половин милион лева отново на него, заем от 200 000 лева за бащата – осиновител на Васев. Евтим Китов е нотариусът, при когото аз съм дарил друг член на групата и сподвижницата му със сумата от 400 000 лева. Експерт Щрапулина е „гениалният мислител” от село Яхиново, който трансформира показното взривяване на колата ми в обикновен битов инцидент. Полицай Бачев е разследващият полицай, който в официален рапорт до окръжен прокурор Костадин Босачки написа, че аз съм оттеглил всичките си жалби и показания, не съм представил доказателства за произхода на парите на покойната ми съпруга и съм заявил, че не съм давал пари никому. Той е типичен герой на „нашето време”, нагъл послушник с усещане за ненаказуемост, който представя фактите както е удобно. Ужасяващо е, че рапортът на Бачев е одобрен от господин Динев – началник на РУ на МВР – Дупница. Хазартното мислене на Динев този път го въвлича в една авантюра, която е много лесно разкриваемо престъпление. Гражданинът Котев и съпругата му Малинка са перачи на пари и участващи в рекета срещу семейството ми, нотариално обслужвани от нотариус Китов. Котев е човекът „бизнесмен”, който ме прогони с пистолет от дома ми и обяви стойността на следващия рекет – четиристотин хиляди лева. Гражданинът Кацов е „находчивият бизнесмен”, който смая Дупница с устремното си забогатяване след 2006 година. Той е политическа фигурка, просперираща в компанията на депутата Ибришимов чрез братска взаимопомощ. –– Обявихте, че ще продължите протеста си пред сградата на Окръжна прокуратура – Кюстендил? Очаквате ли нещо по-различно? –– От тази хаотична партизано-яташка правозащитна система мога да очаквам всичко. В Кюстендил се надявам да чуя верния отговор за поведението на прокурор Босачки, което би сложило логичен край на този сложен казус. Ако дупнишките прокурори Ивайло Василев и Юлиян Крумов убиха истината, то окръжен прокурор Босачки я погреба. Той не само спаси от наказание една банда, но и запази възможността за „прокурорска амнистия” и за бъдещи престъпни прояви на групата. Надявам се по-добрите прокурори в Кюстендил да определят кой от трите възможни отговора за явлението Босачки е верният:
  1. Прокурор Босачки е бил излъган от полицай Бачев.
  2. Прокурор Босачки се е съгласил да бъде излъган.
  3. Прокурор Босачки е помолил да бъде излъган.
–– Това са сериозни обвинения. Не се ли страхувате да говорите? –– Страхувам се, разбира се. Опасно е да дразниш хиените, когато си разпределят плячката. Насилията, които преживях (палене; отнемане на дом, пари, имущество, картини, ценности; взривяване на колата ми; опит за среднощно опожаряване на дома ми; пребиването ми; погромът в заведението ми; стрелбата по мен; неспиращите заплахи), превръща страха ми в ежедневие, споделяно от цялото ми семейство. Спомняте си, че в Дупница скоро умря при странни обстоятелства Пламен Миланов. Умря, защото преди това говори… Това се случва в Дупница. А що се касае до обвиненията?!.. Те нито са от днес, нито пък са само мои. Когато дупнишките Братя Галеви бяха изправени за първи път пред Темида, те имаха чисто съдебно минало, въпреки че бяха разплакали много майки и почернили десетки човешки съдби. Много дупничани напуснаха Дупница, въпреки уверенията на Румен Петков, че Братята не са демони, а добри и щедри бизнесмени, с които трябва да се гордеем. Явно е, че бегълците Галеви са били твърде добре отглеждани с възможностите и прийомите на партия, прокуратура и полиция. Феодалите вече ги няма, но традицията е жива. Сега дупничани си имат братя Кацови и същата онази партийно-прокуроро-полицейска система за отглеждане и опазване за поколенията на гена на прославената дупнишка престъпност, която устремно еволюира. Ако в епохата на Галеви бяхме свидетели на първична жестокост и просташка показност, то при братя Кацови се радваме на финес и тайнственост. Пребиваха преди, пребиват и сега. Стреляха преди, стрелят и сега. Заплашваха преди, заплашват и сега. –– Вас с кого ви заплашваха? –– Заплахата бяха с Братя Галеви до бягството им от България. След това се появиха нови величия, наричани Ванката, Кобрата, Дамата от Кюстендил, прокурора, с когото си пием ракията, и господин Динев. Разпознаваем от тях е само Динев, защото в заплахите се съдържаше и обяснението, че той отново става Началник на РПУ-Дупница. За останалите мога само да гадая. –– Динев не е водил Ваше разследване, той все пак се ползва с най- голямо доверие както от министър Бъчварова, така и от голяма част от дупнишката общественост, но какво е обяснението Ви за поведението на институциите, и по-специално прокуратурата, която води разследването, не толкова полицията? –– В българската правозащита все още се работи по схемата на партизано-яташките механизми за определяне на виновност. До появата на прокурор Босачки в групата на мутрофилите бях убеден, че се касае за тежка зависимост. Тогава, като „амнистиращи” прокурори се изявяваха прокурорите Василев и Крумов от Районна прокуратура – Дупница. Василев се опита да обясни, че рекетът и насилието са само финансови отношения и приятелски закачки, а Крумов узакони битовия характер на бомбата, взривила колата ми, и малко по-късно ме обяви за нечия движима собственост, анализирайки ”научно” стрелбата срещу мен в дупнишкия квартал „Гиздова махала”. Появата на прокурор Босачки и щафетните прокурори по йерархическата стълбица на прокуратурата дадоха първенство на корупционна схема на подход в защитата на братята Кацови и бандата им. Най-добро доказателство за корупция е безумният мотив на касационен български прокурор, който постанови, че след като в работната банкова сметка на кафенето, което стопанисвах, не е имало няколко милиона лева, не може да се говори за рекет поради недостатъчност на парите. Този висш български прокурор толкова много е повярвал в силата на мотива си, че за мене става трудно да определя кой е глупакът – прокурорът или тези, които четат творението му. –– Освен отговор за поведението на дуета Бачев – Босачки какви други отговори бихте искали да чуете от прокурорите в Кюстендил? –– В разследването досега няма нито един въпрос, на който е даден логичен отговор, а въпросите са много. Казусът ще бъде решен едва тогава, когато прокуратурата отговори на всички въпроси, базирайки се на факти и доказателства, а не на утопични или романтични предположения. Въпросите, които чакат отговор, са много. Ето някои от тях: – Кой сътвори лъжливото изречение: ”Владимиров твърди, че не е давал пари никому?” – Какъв е произходът на парите на фамилия Кацови след 2006 година? – Как бомбата, взривила колата ми през 2009 година, се оказа ротор на електромотор, а след това въздушна възглавница и превърна атентата в битов инцидент? – Как куршумите, изстреляни срещу мене, се оказаха ”камъни” според говорителя на МВР – Кюстендил? – Чия движима собственост съм аз, според районен прокурор Ю. Крумов? – Кой спря разследването срещу изпратената ми интернет заплаха, след като бяха стеснили кръга на заподозрените до двама евентуални извършители? – Кой и как манипулира експерт Щрапулина, принуждавайки я да прояви сериозни принципи на интелектуална и професионална осакатеност? – Кой и как призна за законни документите, издадени от нотариус Луиза Стоева? – Защо беше пощаден от разследване и помилван нотариус Евтим Китов, автор на странните дарения за Георги Котев и сподвижничката му Малинка? – Кой поръча на Николай Занев да потроши заведението ми, сипейки ругатни и заплахи? – Слаб професионалист ли е прокурор Крумов, или поведението му е само игра в ролята на интелектуален инвалид? – Кой поръча пребиването ми? – Обикновен човек или полубог съм аз, след като мога в шоково състояние, предизвикано от 24% изгаряне от първа, втора и трета степен на двата крака, да напусна шокова зала на „Пирогов”, да пропътувам около 150 км, за да продам според показанията на нотариус Луиза Стоева, с „усмивка” и „букет цветя” единствения си дом на цена пет пъти по-ниска от реалната на Александър Васев, след което да продължа да се лекувам в Клиниката по изгаряния в продължение на около месец. – Кой стои зад укриването на единствената улика при опита да бъде запален домът ми с бомба „Молотов”? – Кои са хората, наричани в заплахите срещу мен Ванката, Кобрата, Дамата от Кюстендил, прокурора, с когото групата на Кацов си пие ракията, и той ли е стратегът на Кацовата защита? Всички тези въпроси чакат прокурорски отговори, които никак не са трудни, защото фактите и доказателствата, които ги обясняват, са логични и в изобилие. Нужен е само прокурор, който чете и прочита, гледа и вижда, слуша и чува, търси и намира. Прокурор, който не си пие ракията с хората, които разследва, не изпада в страх или умиление, когато чуе за Ванката, Кобрата или Дамата от Кюстендил. Аз зная, че има такъв прокурор. Никой не е забравил делото срещу човековидните Галеви и осъдителната им присъда. Ще го търся и чакам и в Кюстендил, и в София, и в Брюксел, ако се наложи. Дано доживея и дано дочакам… –– Какво друго освен мирен протест смятате да предприемете? –– Ще направя всичко, позволено от закона, за да бъде изровена истината, слагайки край на толерантност и мълчание: Широка публичност във и извън България, жалба до Инспектората на ВСС, жалба до Нотариалната камара, жалба до омбудсмана на Републиката, информиране на съответните министерства и техните инспекторати, информиране на Европейската комисия, молба за съдействие от неправителствени организации. Корупцията унищожава обществото ни. Тя ражда престъпност, а престъпността консумира жертви. Аз съм жертва на дупнишката мафия. Не бива да има и други след мене. Преселих се от Франция в България, за да изживея старините си в родината си. Попаднах в истински ад с жестоки бандити, корумпирани политици, прокурори и полицаи и общество, примирило се със съдбата си на постоянен донор за трансформиращи се в капиталисти бивши комунисти. Ние не успяхме да съхраним и опазим добрите постижения на загиващата пролетаро-селска цивилизация, но доразвихме до съвършенство корупцията, партизанщината, жестокостта и алчността. България се оказа прекрасно място, от което хората бягат. Е, аз ще продължа да протестирам, но ще остана, защото я обичам.
..............................

Мутри на братя Галеви към длъжник: Боклук, че те закопаме!

петък, 15 август 2014 г.

Share this history on :
Полицаи арестуваха сочения за най-близък авер на изчезналите Братя Галеви - Николай Тодоров Занев, собственик на Заложна къща "Тенида", намираща се на центъра на Дупница. Занев беше засечен от две полицейски коли на сред пътното платно като в супер екшън.
Над 20 униформени и още пет автомобила, с надпис ДАНС, обградиха колата на Занев. Той излезе с високо вдигнати ръце, без да окаже съпротива. От автомобила му със софийска регистрация бяха иззети пет пакета с наркотично вещество. Наемателят на заведение "Елит" в Дупница, известно като "Червилото", Димитър Владимиров (Мите Френскио), чийто автомобил беше взривен навръх именния му ден, вчера подаде жалба до началника на РПУ – Дупница Райчо Омерски и до Районната прокуратура срещу Николай Занев, който на 5 ноември 2009 година около 7 часа сутринта вилнял в заведението на Д. Владимиров.
В жалбата си Димитър Владимиров пише, че след поредния си запой с приятели Николай Занев се усъмнил, че има подслушвателни устройства в заведението, тъй като над бара имало мигаща лампа и той помислил, че това е видеокамера с микрофон, която записва кой какво говори и върши в бара. Н. Занев започнал да чупи чаши и инвентар на заведението. В жалбата пише, че Николай Занев е приятел на Александър Васев, известен с прякора Сашо Боксьора, за когото близки на Д. Владимиров твърдят, че го е изнудвал и го е разорил. Николай Занев е направил сметка от 48 лева в клуб "Елит", която не е платил. Дни преди този инцидент той отново дошъл с приятели, яли и пили, направили сметка 100 лева и си излезли, без да платят.
Димитър Владимиров през сълзи заяви: "След като ми запалиха автомобила, сега продължават със скандали в заведението ми. Страхувам се за живота на съпругата ми и 2-годишната дъщеричка Ася. Нямам възможност да избягам от Дупница, тъй като съм доведен до просешка тояга, нямам нито лев в джоба си. Заведението, което държа, не може дори да покрива разходите на семейството ми. Надявам се полиция и прокуратура да се намесят и да спрат тормоза срещу мен". Известният с прякора Мите Френскио - Димитър Владимиров от Дупница получи заплашително писмо с печатни букви, изрязани от вестник. В писмото пише: "Пак ревеш за Чапкано, тоя пат сте група – брат Владо. Спри се, боклук, че те закопаме". Притеснен за семейството си и за децата си, Димитър Владимиров разказа: Писмото беше навито на руло и завързано. Баща ми отива сутринта да провери пощата и го открива. Като го прочетох, се изплаших не толкова за себе си, а за сина ми, който е студент четвърти курс в ЮЗУ "Н. Рилски" в Благоевград, и за 2-годишната си дъщеричка. Това е поредната заплаха срещу мен. Чапкъно, за когото пише, е д-р Чапкънов от София, специалист уши, нос и гърло. При него ходих, когато пострадах през 2008 година. Събирайки боклуците около строящата се вила в Сапарева баня, е имало и малка бутилчица с фреон и след като запалих отпадъците, фреонът гръмна и изгори и двата ми крака. Тогава ходих при софийския лекар, който ме препрати при свои колеги. За този доктор знае само Александър Васев – Сашо Боксьора от Дупница. Водил съм го при него, понеже имаше счупен нос, за да го лекува. Не зная кой ми е изпратил заплашителното писмо. Мога само да тълкувам. Дадох поредната жалба в полицията. Надявам се да бъде открит изпращачът на писмото. За 20 дни това е третата заплаха срещу мен. На 26 октомври, навръх именния ми ден, беше запален личният ми автомобил пред дома ми на улица "Климент Охридски" в Дупница. След това Николай Занев, близък до Сашо Боксьора, изкърти части от висящия таван в заведението ми. А сега получавам това заплашително писмо. Надявам се най-после полицията и прокуратурата да си свършат работата. До момента имам две жалби в полицията. Полицаите казаха, че едва ли ще има следи, оставени от изпращача на писмото, тъй като е пипано от много хора. Но въпреки това ме помолиха да им го занеса в РПУ.
На въпроса "Защо не се изнесеш от България?", Димитър Владимиров отговори: Нямам финансови възможности, а и тези, които ме заплашват, ще ме открият, където и да съм в чужбина. Дупнишки полицаи стигнаха дотам, че заявиха, че едва ли не Димитър Владимиров сам си е написал писмото със закани за смърт. Във века на компютърните технологии никой нямало да седне да изрязва букви от вестник и да ги лепи, за да се получи текст. Въпреки мнението на ченгетата жалбата на Владимиров бе приета в РПУ – Дупница.
..................
           

Коментари

  1. Док Джеймс
    Здравейте, казвам се д-р Джеймс Хенри от Учебната болница на Университета в Бенин, аз съм специалист по органна хирургия и се занимаваме с закупуването на орган от хора, които искат да продават, и се намираме в Нигерия, САЩ и Малайзия , но централният ни офис е в Нигерия. ако се интересувате от продажбата на бъбреците или продажбата на някоя част от тялото ви, моля, свържете се с нас за повече информация. Свържете се с нас чрез
    Имейл: jameshenryhome@gmail.com
    Номер на Whatsapp: +2348110133466
    Надявам се да чуя от вас.
    За разбирането,
    Д-р Джеймс
    ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
    УНИВЕРСИТЕТ НА БЕНИН УЧЕНИЕ БОЛНИЦА.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

"Швейцарският доклад" за криминалното минало на Бойко Методиев Борисов

Теория на българският физик Стоян Съргойчев за супер гравитацията и структурата на материята.

България под турско-еврейско робство (ХIV-ХIX в.)