ДА изметем завинаги педерасите (гейовете) и миграните от България!

[video width="854" height="480" mp4="http://radio42.bg/wp-content/uploads/2017/06/16603289_979586288808967_6831383395411427328_n.mp4"][/video] Въпреки информираността си, организаторите на гей парада показват същността си, а именно, че не се борят за никакви права, а просто искат да властват и да се налагат над нормалните хора! От изявленията им по медиите, става ясно, че са готови да нарушат закона и въпреки че нямат право да проведат своето събитие, те се заканват, че ще го направят. Както вече информирахме обществото, събитието, което те предвиждат за 10.06.2017 г., не може да бъде осъществено, защото сборният им пункт "Паметник на Съветската армия" е зает от нас много преди те да го запазят. Ние, от "Национална съпротива", имаме лятна кампания под надслов: "Да изчистим София от боклука"! Този район е част от програмата ни за този ден. Това пишат в отворено писмо до медиите от „Национална съпротива“. „Содомитите не искат права да съществуват, те искат привилегии да властват! Те имат вече идентичност различна от българската, тяхната нова идентичност е базирана на ужасно гнусна патология и не търпи толерантност към нормалността. Техни врагове са Бог, България, народът и като всяка психично болна общност, те враждуват истерично и шизофренично, защото аргументите им са необосновани.
Тази тяхна нова идентичност ги прави нашественици срещу традиционните български порядки. Не се лъжете! Вижте, че содомити, либерали, нелегални имигранти, демократите и комунистите всички воюват заедно срещу нас - българите. Те не искат да бъдат приети, те искат България да загине, за да може човечеството да пропадне в Новият Вавилон, където ще властва покварата и злото. Те не се борят да съществуват, те се борят България да престане да съществува! Обръщаме се към цялата българска общественост и народ! Молим да дойдете на 10.06.2017 г. от 17:00 ч. на Паметника на Съветската армия, за да попречим на содомитите да отнемат правата на нормалните хора, искащи да изчистят София от боклука“, се казва още в писмото.   За какво се бори Национална Съпротива? 1. Ние сме български националисти, борещи се да осигурим съществуването на нашето Отечество и българския род. Борим се за създаването на една социално справедлива и национално могъща България. Национална Съпротива обединява всички свободни националисти неприпознаващи казионните “националистически” партии и организации. Национална Съпротива отрича делението на футболен, градски, квартален и друг принцип! За нас над всичко стои България! 2. Ние се борим срещу чуждите идеологии поробващи България през последните 70 години. Ние смятаме за вредни и враждебни идеологии: - комунизма (марксизма) - парламентарната демокрация - либерализма - анархизма и всичко внесено отвън, несвойствено на народната психология на българина и неотговарящо на традициите с които е закърмен. 3. Ние се противопоставяме на всички налични чужди агентури в България, които ерозират и унищожават Отечеството ни отвътре, прикрити под формата на партии и неправителствени организации. Ние сме за суверенна, единна и целокупна България, където единственият интерес, който ще се защитава ще бъде националният. 4. Ние се обявяваме против социалния паразитизъм на малцинствата и се противопоставяме на социалната политика дискриминираща българите. 5. Ние сме против чуждите банки и финансови структури, които всъщност са лихвари и спекуланти тероризиращи и заробващи трудещите се българи и родния бизнес. 6. Ние сме за държавен монопол върху природните ресурси на Родината ни. Така благата на България ще са за българите и няма да изтичат в ръцете на международните грабители. 7. Ние знаем, че моралното разложение води до национално унищожение. За това категорично се противопоставяме на деградацията и силно пропагандираната содомия. Ние сме за възпитание в традиционните за България християнски ценности и сме против всичко неестественно, което ни налагат отвън.
Ние ще се борим с всички средства за България и не ще се спрем пред нищо за постигането на святата ни цел! IBAN: BG96FINV915010BGN0K8KW BIC: FINVBGCF Тодор Тотев Първа инвестиционна банка Съратници, за толкова години нищо не сме искали от никой и всичко сме си правили на наши разноски! Сега започваме няколко жизненоважни проекта за България! За да ги реализираме обаче, ще имаме нужда от финансова помощ. Молим всички вас да помогнете, както финансово, така и чрез разпространението на този призив.

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Швейцарският доклад" за криминалното минало на Бойко Методиев Борисов

България под турско-еврейско робство (ХIV-ХIX в.)

Теория на българският физик Стоян Съргойчев за супер гравитацията и структурата на материята.